вторник, 2 декабря 2014 г.

1275. Мать Спасения: У меня есть Послание для Римско-католического духовенства

Пятница, 21 ноября 2014, 16:15 ч.
Я Пречистая Дева Мария, Матерь Божия - Мать Спасения. Сегодня у меня есть Послание Римско-католического духовенства, и я пришла к вам от имени моего любимого Сына, Иисуса Христа.

Я обращаюсь ко всем священнослужителям Моего Сына, служащим Ему в эти времена великих испытаний для Церкви. Вы - авангард Его Святых Таинств и были призваны моим Сыном, чтобы служить Ему в деле спасения всех душ, а потому несете большую ответственность перед Ним. Ваша обязанность - всегда служить моему Сыну и Его Телу - Его Церкви - и обеспечивать, чтобы Его Пресвятого Слова придерживались во все времена.

Впереди времена большой боли и преследований, и вы должны подготовиться к ним сейчас. В будущем ваша вера будет испытана до предела, и вас будут заставлять согласиться принять новый обет, в котором вам будет предложено присягнуть на верность новому учению, которое не будет от моего Сына.
Те из вас, кто распознает представленное вам фальшивое учение, не должны поддаваться этому. Когда вам скажут, что надо переделать и изменить Святые Таинства, вы должны бежать. Церковь моего Сына должна быть испытана в меру ее выносливости. Те из вас, кто может отбросить Истину в пользу нового измененного учения - которое, как они скажут, необходимо, чтобы удовлетворить человеческие потребности - знайте, что это будет большой изменой Слову Божьему.

Через Святой обет, который вы принесли, чтобы служить моему Сыну, вы исполняете долг перед детьми Божьими - кормите их Телом и Кровью моего Сына, Иисуса Христа. Однако придет время, когда вас заставят изменить Святую литургическую Жертву. Среди вас будут те, кто мгновенно поймет, что совершается большая ошибка, и поэтому вы должны повернуться спиной ко всему этому.
Вы должны продолжать кормить души тех, кто полагается на вас в приеме Пресвятой Евхаристии. Если вы останетесь верными моему Сыну и в дальнейшем будете служить детям Божьим, так как это ваша обязанность, то вы будете служить Ему с большим достоинством. Я прошу вас молиться ежедневно Мой Пресвятой Розарий, чтобы получить силы, которые вам нужны, и для защиты от Сатаны, потому что эти времена впереди, которые очень близко, будут невыносимыми. Всегда сохраняя молитву Печати Живого Бога рядом с собой, вы получите дополнительную Защиту от лукавого.
Среди вас будет много священников, которые не найдут в себе мужества, чтобы отстаивать Слово Божье, но вы никогда не должны бояться проявлять свою верность моему Сыну. Если вы измените моему Сыну, вы поведете за собой невинные души, которые невольно попадут, в заблуждение и в ужасную тьму.

Сатана проникал в Церковь моего Сына несколько раз, но каждый раз, когда хаос и смятение, которые он вызвал, становились невыносимыми, его влияние уменьшалось, благодаря вере любимых священнослужителей моего Сына. Сейчас, когда вера многих священников ослаблена, а иногда и полностью разрушена, врата ада открылись и опасность ждет впереди.

Вы никогда не должны поддаться искушению отказаться от всего, чему учил мой Сын. Мой Сын никогда не менялся. Его Слово высечено на камне, на котором построена Его Церковь. Его Таинства приносят душам Свет, им нужно, чтобы поддерживали жизнь. Если вы измените моему Сыну, вы уничтожите саму жизнь, потому что без присутствия моего Сына мир бы сегодня не существовал.
Блаженны те, кто по-настоящему любит моего Сына, потому что они будут показывать путь своим примером.

Любящая вас Мать

Мать Спасения

Мати Спасіння: Маю повідомлення до Римо-Католицького Духовенства
П'ятниця, 21 листопада 2014 року, 16:15
Я Пречиста Діва Марія, Матір Божа — Мати Спасіння. Сьогодні я маю повідомлення до Римо-Католицького Духовенства, і я прийшла до вас від імені мого улюбленого Сина, Ісуса Христа.
Я звертаюся до всіх священнослужителів мого Сина, що служать Йому в ці часи великих випробувань для Церкви. Ви - авангард Його Найсвятіших Таїнств і були покликані моїм Сином, щоб служити Йому в справі спасіння усіх душ, а тому несете велику відповідальність перед Ним. Вашим обов'язком завжди є служити моєму Синові і Його Тілу - Його Церкві - і забезпечувати, щоб Його Пресвятого Слова дотримувалися в усі часи.
Попереду часи великого болю і переслідувань, і ви повинні підготуватися до них зараз. У майбутньому ваша віра буде випробувана до крайньої межі, і вас будуть змушувати погодитися прийняти нову обітницю, в якій вам буде запропоновано присягнути на вірність новому вченню, що не буде від мого Сина.
Ті з вас, хто розпізнає представлене вам фальшиве вчення, не повинні піддаватися цьому. Коли вам скажуть, що треба переробити та змінити Пресвяті Таїнства, ви повинні тікати. Церква мого Сина мусить бути випробувана понад міру її витривалості. Ті з вас, хто може відкинути Істину на користь нового зміненого вчення — яке, як вони скажуть, необхідне, щоб задовольнити людські потреби - знайте, що це буде великою зрадою Слова Божого.
Через Святу обітницю, яку ви склали, щоб служити моєму Синові, ви маєте обов'язок перед дітьми Божими - годувати їх Тілом і Кров'ю мого Сина, Ісуса Христа. Однак прийде час, коли вас примусять змінити Святу Літургійну Жертву. Серед вас будуть ті, хто миттєво зрозуміє, що чиниться велика помилка і тому ви повинні повернутися спиною до цього всього.
Ви повинні продовжувати годувати душі тих, хто покладається на вас у прийманні Пресвятої Євхаристії. Якщо ви залишитеся вірними моєму Синові і надалі служитимете дітям Божим, так як це ваш обов'язок, то ви будете служити Йому з великою гідністю. Я прошу вас молитися щодня Мою Найсвятішу Вервицю, щоб отримати сили, які вам потрібні, та для захисту від Сатани, бо ці часи попереду, які дуже близько, будуть нестерпними. Завжди зберігаючи молитву Печаті Живого Бога поруч із собою, ви отримаєте додатковий Захист від лукавого.
Серед вас буде багато священиків, які не знайдуть в собі мужності, щоб відстоювати Слово Боже, але ви ніколи не повинні боятися виявляти свою вірність моєму Синові. Якщо ви зрадите мого Сина, ви поведете за собою невинні душі, які попадуть, мимоволі, в оману і в жахливу темряву.
Сатана проникав у Церкву мого Сина декілька разів, але кожного разу, коли хаос і сум'яття, які він викликав, ставали нестерпними, його вплив зменшувався завдяки вірі улюблених священнослужителів мого Сина. Зараз, коли віра багатьох священиків ослаблена, а інколи і повністю зруйнована, ворота пекла відкрилися і велика небезпека чекає попереду.
Ви ніколи не повинні піддатися спокусі відмовитися від усього, чого навчав мій Син. Мій Син ніколи не змінювався. Його Слово викарбуване на Камені, на якому збудована Його Церква. Його Таїнства приносять душам Світло, яке їм потрібне, щоб підтримувати життя. Якщо ви зрадите мого Сина, ви знищите саме життя, бо без Присутності мого Сина світ не існував би сьогодні.
Блаженні ті, хто по-справжньому любить мого Сина, тому що вони будуть показувати шлях своїм прикладом.
Любляча вас Мати
Мати Спасіння

Комментариев нет:

Отправить комментарий