вторник, 2 декабря 2014 г.

1271. Бог ніколи не буде диктувати якесь інше вчення, тому що Він вже дав світові Його Слово


Неділя, 16 листопада 2014 , 20:10
Моя дорога, улюблена донечко, Сатана - князь брехні, майстер обману, і він блукає по землі, вільно пожираючи душі кожної секунди. Його сила підживлюється тим, що більшість людей не вірить в його існування. Він захоплює серця і душі багатьох — саме так він робить свою справу.
Він розказує неправду тим, кого він заражає, щоб спокусити їх до гріха. Він буде переконувати душу, що гріх є нешкідливим, і що прийнятно чинити будь-які гріхи, а особливо ті, які пов'язані з ним. Ці гріхи включають в себе виправдання кожного нечестивого діяння плоті - сексуальної розбещеності; аморальності; розпусти і згіршення. Коли людське тіло використовується як засіб для вчинення таких дій, які є ганебними в Божих Очах, ви будете знати, що це знак впливу Сатани.
Коли лукавий впливає на душі тих, кому доручено духовне керівництво над душами в Моїй Церкві, щоб заохотити прийняття гріха, він робить це хитрим способом. Вас будуть застерігати від засудження грішника, але жодного слова не буде сказано, щоб засудити гріх, в Божих Очах.
Коли Сатана хоче знищити любов, він буде робити це, викликаючи розлад у стосунках; він створить ненависть в серці людини, заповнивши її голову брехнею, яка підбурює до боротьби один з одним через конфлікти та війни. Він буде спокушати людину через вплив інших душ, які вже піддалися його спокусам.
Брехня, богохульство і ненависть — це засоби, за допомогою яких сатана діє, поширюючи своє зараження. Він присипляє душі відчуттям хибної безпеки, коли одна людина говорить іншій, що гріх не є проти законів Бога, бо гріх - це природна річ. Божі діти, таким чином, стають спантеличеними, бо закони, викладені Ним, вирвані з корінням, і люди не розуміють яким шляхом їм іти.
У вас є тільки один вибір. Читайте Найсвятішу Біблію і нагадуйте собі Істину. Вона написана там для вас чорним по білому. Якщо ви приймаєте Істину, що міститься в Священній Книзі Мого Отця і вірите в те, що Він продиктував Мойсею, Його Десять Заповідей, тоді ви ніколи не повинні приймати будь-яке інше вчення.
Бог ніколи не буде диктувати якесь інше вчення, тому що Він вже дав світові Його Слово. Нічого в ньому не може бути змінено. Людина, яка наважиться змінити його, щоб виправдати життя грішників, буде винна у страшному гріху і буде страждати за цю незвагу до Святого Духа.
Ваш Ісус

Комментариев нет:

Отправить комментарий