вторник, 2 декабря 2014 г.

1274. Мать Спасения: позвольте мне принести любовь и утешение страждущим

Мати Спасіння: Дозвольте мені принести любов і втіху засмученим
Середа, 19 листопада 2014, 14:47
Моя дорога дитино, дозвольте мені принести любов і втіху засмученим, а особливо тим, хто страждає від страшних недуг. 
Я приношу вам великі Благословення від мого улюбленого Сина, який бажає дотягнутися до тих з вас, хто страждає від хвороб. Він допоможе вам, тим, хто спустошений фізичними стражданнями, наповнивши вас Його Святою Присутністю. Він просить, щоби ви звернулися до Нього у ваш час нужди і благали Його принести вам мир і спокій.
Будь ласка, просіть мого Сина взяти Вас у Його Обійми і захистити вас від болю. Просіть Його взяти ваші страждання на Його Плечі і Він допоможе вам. Мій Син буде втручатися багатьма способами, щоб довести світові, що Він говорить з вами через ці повідомлення.
Всі ті, хто просить про зцілення душі, а також тіла, і хто читає Молитву Хрестового Походу (94), будуть вислухані моїм Сином, а їхні душі Він обирає, щоб виконати Його Святу Волю.
Ви ніколи не повинні втрачати надії, бо коли ви повністю довіритесь моєму Синові, Він завжди буде відповідати на ваші крики про допомогу.
Любляча вас Мати
Мати Спасіння
Молитва Хрестового Походу (94) Про зцілення розуму, тіла і душі:
„O, дорогий Ісусе, я падаю перед Тобою, втомлений, хворий, сповнений болю і туги, з бажанням почути Твій голос. Нехай Твоя Божа Присутність торкнеться мене, щоби мій розум, тіло й душа були затоплені Твоїм Божественним Світлом.
Я вірю в Твоє Милосердя.
Я віддаю Тобі повністю мій біль і страждання і прошу про благодать довіряти Тобі, аби Ти вилікував мене від болю і темряви, щоби я знову був здоровий, міг крокувати Дорогою Правди і дозволив Тобі провадити мене до життя в Новому Раю. Амінь”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий