вторник, 28 октября 2014 г.

1245. Мати Спасіння: Багато священнослужителів будуть позбавлені своїх титулів

П'ятниця, 17 жовтня 2014 року, 15:30
Мої дорогі діти, будь ласка, моліться за вірних моєму Синові священнослужителів в той час, як розгортаються майбутні події. Багато з них будуть позбавлені своїх титулів і відправлені у пустелю в ганьбі. Метушня і безлад буде поширюватися в Церкві мого Сина, але зрадники повстануть у великій кількості і багато-хто піде за ними. Інші Християнські Церкви стануть ближчими до наново адаптованої церкви, і тоді все буде готово для встановлення нової глобальної релігії. Ця нова форма церкви буде спочатку здаватися ковтком свіжого повітря для багатьох, хто бажає змін. Потім стане зрозуміло, що вона служить тільки тим, хто хоче змінити Закони Бога для виправдання їхніх грішних життів. Ця церква цілком втратить віру. Вона буде мати вигляд нової, оновленої церкви Божої, але будь-які символи, призначені, щоб прославляти мого Сина, не будуть мати з цим нічого спільного.
Потім, як визріє час, буде проголошена нова Єдина Всесвітня Церква, що буде виглядати, як величезна гуманітарна інституція. Вона буде нерозривно пов'язана зі світом політики і бізнесу. Тоді ті, хто ніколи не належав до жодного з віровизнань, приєднаються до неї. Як вони будуть радіти, тому що будь-який гріх буде виправданий, і так багато людей зітхнуть з полегшенням, бо будуть мати можливість жити так, як їм хочеться. Більше не будуть вони хвилюватися, що ображають Бога, тому що не будуть розглядати гріх, як щось достойне хвилювання.
Нова церква, для того щоб поширювати почуття своєї гідності, займатиметься гуманітарними акціями та благодійністю, і весь світ буде аплодувати їй. І невдовзі не буде ніяких відмінностей між нею і глобальними політичними альянсами та діловими організаціями, що спеціалізуються на благодійницькій діяльності.
Між тим, справжня Церква мого Сина, така, як була збудована Ним, виживе, хоч і буде ослаблена. Невелика за чисельністю, підпільна церква залишку, ніколи не здасться, навіть коли Антихрист повстане.
Моліться, моліться, моліться, щоб священнослужителі мого Сина подолали свій страх і піднялись проголошувати Істину навіть тоді, коли їхні голоси будуть заглушати ті, хто зрадив мого Сина.
Любляча вас Мати
Мати Спасіння

Комментариев нет:

Отправить комментарий