вторник, 28 октября 2014 г.

1244. Голод духу робить душу порожньою, нещасною та загубленою

Четвер, 16 жовтня 2014 року, 19:10
Моя дорога, улюблена дочко, голод, тобто нестача їжі, яка живить плоть, є страшною бідою. Але голод духу робить душу порожньою, нещасною та загубленою. Коли душа віддаляється від Мене, вона блукає і шукає всякого роду наповнення. Вона дійде і до кінця землі, шукаючи духовного спокою і полегшення, але ніщо не може заповнити цю порожнечу, крім Мене. Вона може знайти тимчасове полегшення у гонитві за різними світськими способами відпочинку, але ніколи не знайде мир, який можу принести Я.
Коли Я годую душу людини Моєю Благодаттю, вона наповнюється Моєю Любов'ю і Присутністю. Хоча Моя Присутність в душі притягує до неї отруту злих духів, які зроблять все можливе, щоб засмутити її, душу це не буде турбувати. Моя Любов - все, що вам потрібно, щоб відчувати себе у повноті, а Мій Мир, який наповнює вас, не від світу цього. Він приходить з великими Благословеннями і душі, які здобувають цей мир, вже ніколи не відпустять його від себе так легко, якщо вони відчули його.
Коли людина йде на все, щоб зректися Мене, вона обманює тільки себе. Зректися Мене - це ваш власний вибір. Чому ж тоді ненавидите Мене, якщо не вірите, що Я існую? Я закликаю тих з вас, у кому триває духовна боротьба, почути Мій Голос, звернений до вас зараз. Якщо ви відрікаєтеся від Мене, тоді мовчіть. Не відрікайтесь від Мене і потім не проклинайте Мене, бо якщо ви робите так, ви самі собі суперечите. Ви не можете ненавидіти те, що не існує. Якщо ви відчуваєте ненависть будь-якого роду, хіба ви не знаєте, що вона виходить з якогось джерела, так само як і любов? Любов виходить від Бога. Ненависть виходить від Сатани. В день, коли ви зрозумієте, що зло розмножується і гноїться, коли воно розкручується, як змія, ви побачите, що воно є реальністю. Тільки тоді ви, нарешті, визнаєте існування диявола. Він, Сатана, такий хитрий, тому що не в його інтересах відкрити себе. Якщо б це сталося, ви б не могли не вірити в Бога.
Відкрийте ваші очі і побачте зло таким, як воно є. І знайте, якщо ви зрікаєтесь Мене, лукавий використає вас, щоб наповнити ненавистю до тих, хто любить Мене.
Ваш Ісус

Комментариев нет:

Отправить комментарий