среда, 15 октября 2014 г.

1234. Коли зникає любов,тоді зникає Бог з вашого життя

Середа, 8 жовтня 2014 , 20:25
Моя дорога, улюблена донечко, якими холодними стали серця людей. Як мало вони піклуються потребами ближніх або Даром життя. Вони дозволили своїм серцям запліснявіти, тому що справжня любов більше не панує в їхніх душах. Як тільки любов слабшає і чуйність до потреб ближніх зменшується, то нічого, крім неправедності, не приходить їм на зміну.
Коли зникає любов,тоді зникає Бог з вашого життя. У тих, хто, можливо, колись любив Мене і хто більше не вірить в Мене, серця перетворюються в камінь. Коли ви перестаєте любити один до одного, ви стаєте безплідними та неспокійними. Брак любові приведе вас до прийняття всякого роду практик, які огидні Мені. Все, що Я підтримую, буде відмінено вами. Ви втрутитесь в усі види життя, дані людству Божою Владою, і, в багатьох випадках, зруйнуєте їх. Повага до Божих законів і людського життя більше нічого не значить для вас. Ваша прихильність до всіх земних речей і мирських благ не принесе вам задоволення.
Коли ваші серця черствіють до Бога, людство сильно страждає. Коли влада зла замінює любов, яку світ мав до Мене, Ісуса Христа, знайте, що ці часи майже прийшли.
Зречіться вашої свавільної і нерозважливої гонитви за задоволеннями. Не намагайтеся змінити Божі Закони, щоб виправдати ваші гріховні життя. Просіть, просіть, просіть Мого Втручання, щоби Я міг показати вам Дорогу. Якщо ви не повернетеся назад на шлях Вічного Життя, який був прокладений для кожної Божої дитини, тоді ви ніколи не зможете стати частиною Мого Царства.
Ваш Ісус

Комментариев нет:

Отправить комментарий