вторник, 14 октября 2014 г.

1233. Мати Спасіння: Закони Божі незабаром будуть повалені мільйонами

Понеділок, 6 жовтня 2014 , 13:55
Мої дорогі діти, Десять Заповідей, встановлені Богом, ніколи не можуть бути переписані, бо це було б святотатством. Людина ніколи не може втручатися в Слово та настане день і Гнів Божий зійде на людство, коли Десять Заповідей будуть вважатися людиною хибними. Коли це станеться, знайте, що Боже Слово більше не буде шануватися і що людство заведуть в серйозну помилку.
Жодній людині чи священнослужителю не була дана влада переписувати Десять Заповідей або Слово Боже. Ніякого виправдання не може ніколи бути запереченню Істини Слова Божого. Закони Божі незабаром будуть повалені мільйонами людей. Тоді, всі ті, хто впаде в оману, що прийде в результаті цього, будуть засліплені темрявою. Святий Дух ніколи не може просвітити тих, хто заперечує Слово або виправдовує гріх. Коли Святий Дух більше не буде присутнім і коли Слово буде змінене, щоб задовольнити егоїстичні потреби людини, тоді будь-які нові закони нічого не значитимуть в Очах Бога.
Вороги Бога просуватимуться швидко у поваленні Істини і Церква мого Сина буде розділена надвоє. Тих, хто буде стійко захищати Істину, проклинатимуть за це. А тим, хто промовлятиме богохульства і проголошуватиме їх Істиною, будуть аплодувати. Злий дух опанує серцях заблуканих і багато душ буде втрачено. Вони не зможуть стати перед моїм Сином і визнати себе у повноті, тому що вони відмовляться визнати Істину, дану їм завдяки Божому Милосердю.
Незабаром буде проголошено, що Бог милостивий до всіх грішників, незалежно від того, як вони образили Його. Це правда, але коли вони ображають Його, виставляючи перед Ним усі гидоти і єресі та заявляючи, що це прийнятно для Бога, Він відвернеться від них з огидою.
Людина буде настільки захопленою власними бажаннями, щоб задовольнити своє гріховне життя, що проголосить незаконні дії бажаними в Божих Очах. Це буде брехнею. І коли вони насміляться представити її перед Божими вівтарями, ці душі будуть вигнані. Якщо ви дозволите ввести вас у грубу помилку, ви піддасте свої душі серйозній небезпеці.
Я прошу вас читати Десять Заповідей так часто, як ви можете. Тоді ви будете знати, що від вас вимагається для того, щоб правдиво служити Богу.
Ваша Любляча Мати
Мати Спасіння

Комментариев нет:

Отправить комментарий